Klantenservice

VRAGEN

De klantenservice van AC Airco (Eltechno B.V.) is er voor al u vragen. Stel ze gerust daar zijn we voor. Via het Contactformulier kunt u al u vragen stellen. Wij reageren binnen maximaal 24 uur maar vaak veel sneller.

SUGGESTIES

AC Airco (Eltechno B.V.) is constant bezig de kwaliteit en service van onze dienstverlening te verbeteren. Daarom luisteren wij graag naar uw tips en suggesties. Alles tips en suggesties zijn meer dan welkom!

KLACHTEN

Elke klacht is er een teveel. Wij doen er werkelijk alles aan om onze klanten tevreden te houden, echter ook bij ons gaat er wel eens wat mis. Heeft u een klacht laat het ons alstublieft weten dan lossen wij het op. Ook willen wij graag leren van onze fouten om dit in de toekomst te voorkomen. Klachtenformulier>

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Zie hiervoor onze herroepingsrecht pagina>

OPENINGSTIJDEN

Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn: Maandag tot Vrijdag  tussen 09:00 – 17:00 uur.

CONTACTGEGEVENS
Telefoon: 0411-616314
Email: info@eltechno.nl

 

BEZOEKADRES (uitsluitend op afspraak)
AC Airco / Eltechno B.V.
Kapelweg 62
5282 JC Boxtel
Nederland