MOBIELE AIRCO KOPEN!

Direct verkoeling met een mobiele airco!

Bekijk direct in onze Airco-shop. De voordelige mobiele airco`s van AC Airco

Mobiele Airco Shop

MOBIELE AIRCO

Wil je snel verkoeling, dan is een Mobiele airco mogelijk iets voor je!

Een mobiele airco koelt de lucht door middel van koudemiddel en een warmtepomp. Het koudemiddel haalt de warmte uit de lucht en de koele lucht die overblijft wordt vervolgens de kamer in geblazen. De warme lucht die uit de lucht onttrokken wordt, gaat via een afvoerslang naar buiten. Mobiele airco`s kunnen ook als luchtonvochtiger werken. De koude lucht bevat namelijk minder waterdamp dan warme lucht, hierdoor wordt het vocht onttrokken van de warmtelucht.

MOBIELE AIRCO, ZELFMONTAGE

Mobiele airconditioners zijn makkelijk te installeren en te verplaatsen. Je hoeft alleen maar een stekker in het stopcontact te steken en de juiste temperatuur in te stellen. Vervolgens hang je de slang uit het raam en je kunt genieten van verkoeling.

Naast al dat installatiegemak kun je mobiele airco`s ook nog eens verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Dus overdag in de woonkamer en ’s avonds in de slaapkamer! De meeste mobiele airco`s zijn dan ook voorzien van zwenkwielen, hierdoor neem je hem mee of rol je hem verder.

In vergelijking met vaste aircotoestellen liggen de kosten voor mobiele airco’s een stukje lager. Wanneer je dus niet van plan bent je airco heel vaak te gebruiken, kun je kiezen voor een voordelige mobiele airco.

Waarom een mobiele airco!

De mobiliteit geeft naast de aantrekkelijke aanschafprijs vaak de doorslag om deze te nemen. Een mobiele airco is ook makkelijk als u tijdelijk een ruimte wilt koelen. Maakt het geluid en de hoeveelheid energie die voor beiden iets hoger zijn u niks uit, dan heeft u een prima airco waar u vele jaren van zult genieten. Een mobiele airco wordt vaak als tussenstation gebruikt om hierna een vaste airco te laten installeren. Veel mensen willen eerst ervaren of een airco wel iets voor ze is.

 

De voordelen en nadelen van een mobiele airconditioners: 

 

Voordelen:

 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Lage prijs
 • Geen professionele installatie
 • Eenvoudig te verplaatsen

Nadelen:

 • Meer geluid dan een vaste airco (split aitco)
 • Afvoer via een slang
 • Hoger energieverbruik
 • Lager koelvermogen

WOONKAMER EN AIRCONDITIONING

Een mobiele airconditioner is uitermate geschikt om uw huiskamer te voorzien van een goed en geconditioneerd klimaat. In de zomer en vooral op hete dagen is het een verademing om in een koele omgeving te verblijven. Vroeger was een aircosysteem een luxe artikel maar tegenwoordig is een airco niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.

De meest gebruikte airco`s voor in de woonkamers zijn vaste wand airconditioners. Deze wand airconditioners zijn vaak split airco’s en voorzien van een binnen- en buitenunit. Als een split airco om welke reden dan ook niet toepasbaar is, dan is een mobiele airco mogelijk een perfecte oplossing. AC Airco heeft een ruim assortiment airco`s voor in de woonkamer.

Mobiele airco voor de woonkamer kopen>

AIRCO SLAAPKAMER

Een warme zomer heeft nogal wat negatieve gevolgen voor je gezondheid. Het belangrijkste nadeel van een hete zomer is het feit dat je veel minder goed kunt slapen. Onze slaapkamers zijn niet gebouwd op een lange, hete zomer en ons lichaam kan er al evenmin goed tegen. Het is niet voor niets dat veel mensen in de zomermaanden vermoeid rondlopen wat nogal wat gezondheidsklachten veroorzaakt. Voor al die mensen die slaapproblemen hebben in de zomer is er gelukkig een eenvoudige oplossing; een airco voor in je slaapkamer. Een AC Airco in de slaapkamer zorgt voor een aangenaam koel binnenklimaat en heeft als resultaat dat je wél kunt genieten van je broodnodige nachtrust

Mobiele Airco kopen voor de slaapkamer, woonkamer of kantoor?

Koop nu je mobiele airconditioning systeem voor in de slaapkamer, woonkamer of kantoor!
Slaap rustig met een airco van AC Airco. Onze moderne airco’s zijn zeer stil, zo kun je in de hete zomermaanden aangenaam gaan slapen. Slapeloosheid door de hitte is voorbij!

Een veel gebruikte en gekochte type airco in de slaapkamer is de mobiele airco. Deze is makkelijk en snel zelf te monteren. Koop nu een mobiele airconditioning voor in je slaapruimte, woonkamer of kantoor en geniet ook van een koel klimaat in de zomermaanden.

AIRCO BEDIENEN MET EEN APP

Mobiele airco met wifi

Er komen steeds meer airco`s op de markt met een ingebouwde wifi. Hierdoor kunt u de mobiele airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone. AC Airco heeft een ruim assortiment aan mobiele airco`s die voorzien zijn van een wifi-module.

Er komen steeds meer slimme oplossingen voor in huis. Zo zijn er al slimme regelingen voor verwarmingssystemen, maar ook slimme klimaatbeheersing zijn nu binnen handbereik.

AC Airco heeft diverse modellen die te bedienen zijn met een  Smart App. In deze app kun je de mobiele airco met Wifi toevoegen, en zo afzonderlijk of per ruimte bedienen. Stel een weektimer in en je hebt er helemaal geen omkijken meer naar. Met een Smart App wordt dit werkelijkheid!

ONDERHOUD MOBIELE-AIRCO 

Reparatie mobiele airco`s

Mocht de airco een defect tonen dan kunt u eerst zelf de volgende punten controleren

 • Leeg de condensbak
 • Maak filters en afvoerslang schoon of vervang deze
 • Vervang de batterijen van de afstandbediening

Mocht hierna de airconditioner nog een storing vertonen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling

 

VASTE AIRCO

Een mobiele airconditioner heeft veel voordelen maar helaas ook een aantal nadelen. Zo maakt een mobiele airco vaak veel geluid, gebruikt meer energie, koelt minder en heeft een afvoer via een slang naar buiten. Een vaste airco daarentegen gebruikt minder energie, produceert minder geluid en heeft meer koelvermogen (koelt beter). Kortom een mobiele airconditioner is in sommige situaties een perfecte oplossing, wil men een stillere en betere airconditioning dan kan er beter gekozen worden voor een vaste split airco.

AC Airco is een onderdeel van Eltechno BV. Eltechno heeft een onlinetool ontwikkeld waar u eenvoudig en snel alle informatie kunt vinden omtrent vaste split airco`s. Bekijk direct wat een vaste split airco voor u kost.

Neem contact op:

4 + 5 =