AC Airco

.

Wie zijn wij?

AC Airco is een onderdeel van Eltechno B.V

Eltechno B.V. is een organisatie die sinds 1998 actief is in de installatiebranche, en staat garant voor service & kwaliteit. Eltechno is gespecialiseerd in klimaatbeheersing zoals airconditioning. Wij ontwerpen/adviseren, installeren en onderhouden klimaatsystemen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Verder werken wij ook prima samen met aannemers, bouwbedrijven maar ook winkelketens en particulieren zijn een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

Werkzaamheden  Eltechno

Elechno is gespecialiseerd in de klimaattechniek zoals airconditioning en warmtepomptechniek. Elektrotechniek en werkbouwkundige installaties behoren ook tot ons werkgebied. Eltechno adviseert en installeert op het gebied van airco / airconditioning ,warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers,, Domotica, elektro, beveiliging, verlichting, led-verlichting, verwarming, gas, water, sanitair, cv-ketel, vloerverwarming, Klimaattechniek en duurzaamheid. Kortom Eltechno beschikt over een compleet team voor de complete installatietechniek.

Specialisme Eltechno   

Eltechno heeft zich naast Klimaattechniek, airconditioning en installatietechniek ook door de jaren heen gespecialiseerd warmtepomptechniek, zonne-energie  (zonnepanelen en zonneboiler) en Domotica installaties. Een meerwaarde is dan ook dat wij al deze technieken naadloos met elkaar kunnen integreren. Zo installeren wij water-water warmtepompen, lucht-water warmtepompen en hybride-warmtepompen in combinatie met zonnepanelen en een zonneboilers. Om deze systemen met elkaar te integreren maken wij gebruik van het KNX Domotica systeem. Hierdoor ontstaat er een  betrouwbaar en overzichtelijk klimaatsysteem gecombineerd met luxe en comfort.

Regeltechniek

Tegenwoordig worden er steeds meer verschillende systemen met elkaar gekoppeld, een belangrijk onderdeel hiervan is de regeltechniek. Denk hierbij aan een hybride systeem zoals een warmtepomp in combinatie met een cv-ketel. Het is van essentieel belang dat deze 2 systemen naadloos op elkaar zijn afgestemd  om zo onnodig energieverlies te beperken of zelfs uit te sluiten. Eltechno beschikt over de kennis en kunde om deze systemen naadloos te integreren en hebben hier een eigen regeling voor ontworpen. Maar Eltechno integreert ook systemen d.m.v. een Domotica systemen zoals het KNX (EIB) protocol. Denk hierbij aan de meest complexe installaties in de installatietechniek in combinatie met bijvoorbeeld audio/vidio producten.

Service en onderhoud

Eltechno beschikt over een eigen servicedienst voor de klimaattechniek elektrotechniek en installatietechniek. Zo verlenen wij service en onderhoud aan uw airconditioning (airco), warmtepomp, ventilatie, en lektrotechnische installaties. Eltechno is gespecialiseerd in onderhoud van uw airco, warmtepomp en zonne-energie systeem zoals zonnepanelen, maar ook onderhoud aan uw zonneboiler behoort tot ons specialisme. Kortom of het nu gaat om onderhoud en service aan uw airco, warmtepomp, cv-ketel, dan zit u bij Eltechno aan het juiste adres.

Kwaliteit en Eltechno

Eltechno staat voor service en kwaliteit, wij zijn een gecertificeerd en erkend bedrijf in de elektrotechniek, Installatietechniek en Koeltechniek.

Eltechno is erkend en gecertificeerd door de volgende instanties:

InstallQ
InstallQ erkende installatiebedrijven staan voor vakbekwaamheid en veiligheid

STEK
Als STEK-erkend bedrijf zijn wij bevoegd om alle werkzaamheden met koudemiddel te mogen verrichten. Zo zijn wij in staat en bevoegd uw complete airconditioning, warmtepomp installatie aan te leggen.

SGS  F-gassen  gecertificeerd
Bedrijfscertificering: regeling gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen koelinstallatie

SBB erkend leerbedrijf (voorheen Kenteq)
Kennis- en adviescentrum voor technische opleidingen

KNX Partner
KNX gecertificeerd bedrijf, KNX wereldstandaard gebouwenbeheerssysteem

Techniek Nederland

Lid van Techniek Nederland, dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche

Werkgebied van Eletechno

 

Eltechno installeert en adviseert op het gebied van Airconditioning (airco), Warmtepompen, Klimaattechniek, Elektrotechniek, Installatietechniek. Gevestigd in Boxtel in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, bedienen wij consumenten en bedrijven uit heel nederland en Belgie. Maar vooral in de regio’s Den Bosch, Eindhoven, Uden, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Arnhem en Tilburg zoals Boxtel, Best, Schijndel, Vught, Oisterwijk, Oirschot, Moergestel, Udenhout, Nuenen, Goirle, Oss, Sint-Oedenrode, Sint- Michielsgestel, Drunen, Veldhoven, Hilvarenbeek, Veghel, Volkel, Son, Valkenswaard, Waalwijk, Vlijmen, Uden en in de provincie Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Friesland, Zuid-Holland, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Groningen , Westland en daarbuiten zijn wij actief.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Boxtel                                                    (gaarne eerst een afspraak te maken)