Service & onderhoud warmtepomp

Onderhoud aan uw warmtepomp?

Een warmtepomp vergt weinig onderhoud. Dit wil niet zeggen dat een warmtepomp onderhoudsvrij is, in tegendeel. Het onderhoud dat aan een warmtepomp wordt uitgevoerd is in principe steeds preventief.  Door een tijdig onderhoud uit te voeren wordt de levensduur van uw pomp gewaarborgd evenals de energiezuinigheid. Op deze manier bewijst een tijdig, periodiek onderhoud van de warmtepomp toch zijn nut

Service & onderhoud alleen door F-gassen/Stek gecertificeerde bedrijven!

Wettelijke verplichting onderhoud warmtepomp

De milieuwetgeving voor warmtepompen worden steeds strenger en de controles frequenter, dit is niet voor niets. Lekkage van koudemiddelen is gevaarlijk en schadelijk voor het milieu. Voor warmtepompen met meer dan 50 ton CO2 equivalent is regelmatig onderhoud zelfs wettelijk verplicht. Bij het afsluiten van het “Eltechno onderhoud abonnement” voldoet u altijd aan alle wettelijke eisen (STEK, F-gassen).

F-gassen/Stek gecertificeerde bedrijven!

Volgens de wetgeving mogen alleen F-gassen/Stek gecertificeerde bedrijven werkzaamheden aan warmtepompen verrichten. Eltechno is een F-gassen/Stek gecertificeerd bedrijf en daarom instaat om service en onderhoud aan uw warmtepomp te kunnen en mogen verrichten.