Woning airco kopen?

Airco voor thuis:

Airconditioning voor in de woning is tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken. Nu airconditioning in vele auto’s en kantoren wordt toegepast, merken we pas hoeveel invloed de temperatuur van ruimtes heeft op ons gevoel van welzijn. Airconditioning zorgt voor een optimaal woon- en leefklimaat, het verjaagt het drukkend gevoel dat `s zomers in ons huis hangt. Eltechno zorgt ervoor dat de ruimtes niet te warm, te koud of te vochtig worden. In onze aircoshop vindt je een ruim assortiment aan kwaliteit airconditioners en geïnstalleerd door Eltechno heeft u nog eens recht op 5 jaar garantie* op de onderdelen en plaatsing

Kiezen op merk, model of inhoud:

 

 

LG Airconditioners geïnstalleerd door Eltechno, geeft recht op 5 jaar* volledige garantie op onderdelen en montage!

AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van woning  airconditioning systemen. Eltechno is een erkend en gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek en is daarom bevoegd om alle installatie en onderhoudswerkzaamheden aan een woning airconditioning of warmtepomp te mogen uitvoeren. Als STEK gecertificeerde ondernemingen staan wij aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. Zo zijn wij instaat om een woning airco en warmtepomp te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze  woning airconditioners en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen. Al onze woning airconditioners zijn van gerenommeerde merken zoals LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze  klimaatshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie

*De volledige 5 jaar garantie geldt bij een onderhoudsinterval van minimaal eens in de 12 maanden.