Woning airco kiezen op inhoud

Woning-airco op inhoud

Om een geschikte airco te kiezen is het van belang te bepalen wat de inhoud van de te koelen/verwarmen ruimte is. Eltechno heeft de woning airconditioners getesteerd op inhoud zodat u eenvoudig en snel een gepaste airco kunt selecteren. Selecteer hieronder de inhoud van de ruimte die u wilt koelen of verwarmen en zie direct wat deze kost.

 

 

 

AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van inhoud airconditioning systemen. Eltechno is een erkend en gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek en is daarom bevoegd om uw woning airco op inhoud te kunnen bepalen.  Als STEK gecertificeerde ondernemingen staan wij aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. Zo zijn wij instaat om een gekozen airco op inhoud te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze woning airconditioners gekozen op inhoud en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen. Al onze op inhoud gekozen woning airconditioners zijn van gerenommeerde merken zoals LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze  klimaatshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie