Panasonic airconditioning

Panasonic airconditioning

Panasonic heating & Cooling levert oplossingen voor woningen en commerciële-industriële oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Panasonic heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is actief in meer dan 120 landen. Als gecertificeerd bedrijf verkoopt en installeert Eltechno deze Panasonic producten voor particulieren en bedrijven.

 

Binnenkort vindt u hier het uitgebreide Panasonic programma

AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van Panasonic airconditioners. Eltechno is een erkend en gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek en is daarom bevoegd om alle installatie en onderhoudswerkzaamheden aan een Panasonic airconditioning of warmtepomp te mogen uitvoeren. Als STEK gecertificeerde ondernemingen staan wij aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. Zo zijn wij instaat om een Panasonic airco en warmtepomp te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze  Panasonic airconditioners en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen. Onze Panasonic airco`s zijn A-merken. Verder verkopen wij merken zoals LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze  klimaatshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie