Midea Wandmodellen

Midea heeft een ruim assortiment aan wandmodellen airconditioners die geschikt zijn voor het koelen- en of verwarmen van een slaapkamer, zolderkamer of bedrijfspand. De Oasis line van Midea zijn er in verschillende modellen zoals; single split modellen, duo split modellen en trio split modellen Al deze modellen kunnen door Eltechno gemeneerd en onderhouden worden waardoor u recht heeft op 5jaar fabrieksgarantie. Bekijk hieronder ons aanbod in Midea wandmodellen airconditioners.

 

Assortiment

 

AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van airconditioners voor bedrijven. Eltechno is een erkend en gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek en is daarom bevoegd om alle installatie en onderhoudswerkzaamheden aan een bedrijf airconditioning of warmtepomp te mogen uitvoeren. Als STEK gecertificeerde ondernemingen staan wij aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. Zo zijn wij instaat om een airco voor bedrijven en warmtepomp te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze  bedrijf airconditioners en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen. Al onze bedrijven airconditioners zijn van gerenommeerde merken zoals LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze  klimaatshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie