LG airconditioning

Een LG airco onderscheidt zich door hun uitzonderlijke prestaties en design. De LG airco`s en warmtepompsystemen zijn een van de meest energiebesparende klimaatsystemen op de markt. Hierdoor kunnen ze al snel duizenden euro`s aan besparing opleveren. De LG airconditioners zijn er in verschillende systemen, van een wandunit die een zolderkamer verkoelt tot systemen die een heel kantoorpand, sportcentra of ziekenhuis koelen en verwarmen. Naast de koelsystemen heeft LG ook een ruim aanbod aan warmtepompsystemen en ventilatiesystemen. Door een transperant protocol zijn de LG systemen ook eenvoudig te integreren met andere systemen denk hierbij aan het koppelen van gebouwbeheerssystemen als KNX, LON of BACnet. Eltechno is in staat al deze systemen naadloos te installeren en met andere systemen te integreren.

Bij montage door Eltechno heeft u recht op 5 jaar* volledige garantie op onderdelen en montage!

Neem snel een kijkje in onze aircoshop en wat de mogelijkheden voor u zijn.

 

 

 

LG wandmodellen

LG standaard wandmodel:
Dit is het standaard wandmodel van LG. De Standard Plus is stil (19dB). Deze inverter airco en kan zowel koelen als verwarmen. Bovendien bespaart u veel energie dankzij de Active Energy control functie. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

LG Pestige wandmodel:
Dit is het luxe zeer stille en energiezuinige wandmodel van LG. Met een geluidsniveau van 17dB is het de stilste airco in zijn soort. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

LG Artcool Stylist (Design):
Dit is een lux en uniek design wandmodel wat past in elk interieur van klassiek tot modern. De Artcool Stylist past bij elke ambiance en elke omgeving. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

LG Artcool (Mirrow)
Dit is een unieke design model met geavanceerde technologieën, koelen, verwarmen, ontvochtigen, hoge energiezuinigheid. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

LG Multi spit systemen
De LG multi split systemen zijn van hoge kwaliteit. De systemen bestaan uit één buitenunit en meerdere binnenunits. De binnenunits kunnen op model/type gekozen worden. Plaatse de buiten unite buiten tegen de gevel, op plat dak of op de grond en plaats de binnenunits in de te koelen/verwarmen ruimtes.

LG  vloermodellen

LG vloermodel:
Dit is een stijlvol  vormgegeven airconditioner. de console unit garandeert een tochtvrij voor een behaaglijke binnenklimaat.  Het vloermodel wordt eenvoudig op de vloer (laag tegen de muur) geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

LG cassette modellen:
Dit zijn plafondinbouwmodellen met een vlak uitblaas paneel met verschillende uitblaas patronen. deze passen in ieder systeemplafond of verlaagdplafond. Plaats de binnenunit eenvoudig in een verlaagd plafond en de buitenunit tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond.

LG plafondmodellen:
Deze zijn uitermate geschikt voor ruimtes zonder verlaagd plafond en langwerpige of hoge ruimtes. Ze en hebben een enkelzijdige lucht uitblaas. De binnenunit wordt eenvoudig onder plafond geplaatst en de buitenunit tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond.

LG airco kopen, voordelig!
AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van LG airco (s)

Gecertificeerd bedrijf:
Eltechno is een gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek. Hierdoor zijn wij bevoegd om alle installatie en onderhoudswerkzaamheden aan een LG airco uit te voeren.

Stek gecertificeerd:
Als STEK gecertificeerde ondernemingen en mogen wij een LG airco installeren.

Gebouwbeheerssystemen,  KNX:
Wij zijn instaat om LG airconditioners of warmtepomp te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze LG airconditioners en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen.  Al onze LG airconditioning zijn A-merken. Verder verkopen wij LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze aircoshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie. Acairco – Eltechno de LG airco specialist uit Boxtel.

*De volledige 5 jaar garantie geldt bij een onderhoudsinterval van minimaal eens in de 12 maanden.