Daikin Airco kopen!

Daikin airco kopen om optimaal te koelen en verwarmen

Daikin is specialist in koelen, verwarmen en ontvochtigen. of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat in een woning, kantoorruimte, sportcentra of industriële ruimtes Daikin heeft hier een oplossing voor. Daikin is een wereldwijd gerenommeerde onderneming met baanbrekende productontwikkelingen. Daikin streeft voortdurend naar het ontwikkelen van systemen die het comfort verbeteren en tegelijk een lage milieu-impact hebben. Zo heeft Daikin al airconditioners met het milieu vriendelijker koudemiddel R32. Dit heeft 68% minder milieu-impact dan R410A wat leidt tot een hoge energiezuinigheid. Kortom een daikin airco kopen is een goede investering voor een optimaal binnenklimaat en hoge energiezuinigheid.

Daikin airconditioners zijn er in verschillende modellen te verkrijgen. Eltechno installeer al deze modellen naadloos in uw woning, kantoor, winkel, sportcentra of overige gebouwen. geïnstalleerd door Eltechno geeft ook nog eens recht op 5jaar garantie.

 

Daikin wandmodellen

Daikin basis wandmodel:
Dit is het standaard wandmodel met diverse functies met een geluidsniveau vanaf 19dB. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

Daikin Stijl wandmode:
Dit is een stijlvol wandmodel met intelligente functies voor verhoging van het comfort en verlaging van het energie verbruik met een geluidsniveau vanaf 19dB. De binnenunit wordt eenvoudig tegen een binnenmuur geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

Daikin Emura (Design):
Dit is een innovatief en stijlvol design wandmodel te verkrijgen in wit of zilver en te verkrijgen met R32 of R410A koudemiddel. R32 koudemiddelen hebben een nog lagere factor GWP (global warming potential). Uw installatie wordt hierdoor nog duurzamer en R32 behalen een hoger rendement en zijn eenvoudig te recyclen.

Daikin Ururu Sarara
Dit is een unieke alleskunner, koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren met R32 Milieu vriendelijker koudemiddel.  Hoge energiezuinigheid (SEER en SCOP   A+++) met geavanceerde technologieën.

Daikin vloermodellen

Daikin Nexura vloermodel:
Dit is een stijlvol vloermodel met uniek uitstralingspaneel voor een behaaglijke warmte en een heerlijke verkoeling. Met een geluidsniveau vanaf 19dB. Het vloermodel wordt eenvoudig op de vloer (laag tegen de muur) geplaatst en de buitenunit wordt tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond geplaatst

Daikin cassette modellen:
Dit zijn plafondinbouwmodellen met volledig vlak uitblaas paneel en past in ieder systeemplafond. Plaats de binnenunit eenvoudig in een verlaagd plafond en de buitenunit tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond.

Daikin plafondmodellen:
Deze zijn uitermate geschikt voor ruimtes zonder verlaagd plafond en hebben een enkelzijdige luchtuitblaas. De binnenunit wordt eenvoudig onder plafond geplaatst en de buitenunit tegen de buitengevel, op plat dak of op de grond.

Daikin airco kopen, voordelig!
AC airco is onderdeel van Eltechno BV en is een onafhankelijk leverancier van Daikin airco (s)

Gecertificeerd bedrijf:
Eltechno is een gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek. Hierdoor zijn wij bevoegd om alle installatie en onderhoudswerkzaamheden aan een Daikin airco uit te voeren.

Stek gecertificeerd:
Als STEK gecertificeerde ondernemingen en mogen wij een Daikin airco installeren.

Gebouwbeheerssystemen,  KNX:
Wij zijn instaat om een Daikin airco of warmtepomp te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze Daikin  airconditioners en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen.  Al onze Daikin airconditioning zijn van gerenommeerde merken. verder verkopen wij LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze  klimaatshop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie