Bedrijven airco kiezen op inhoud

bedrijven-airco op inhoud

Om een geschikte airco te kiezen is het van belang te bepalen wat de inhoud van de te koelen/verwarmen ruimte is. Eltechno heeft de bedrijven airconditioners geselecteerd op inhoud zodat u eenvoudig en snel een gepaste airco kunt selecteren. Selecteer hieronder de inhoud van de ruimte die u wilt koelen of verwarmen en zie direct wat deze kost.

 

AC airco is onderdeel van Eltechno BV . Hier kun je eenvoudig en snel een bedrijven airco selecteren. Eltechno is een erkend en gecertificeerd bedrijf in de koeltechniek en is daarom bevoegd om uw bedrijfsairco te selecteren op inhoud.  Als STEK gecertificeerde ondernemingen staan wij aantoonbaar voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor een duurzame samenleving. Zo zijn wij instaat om een gekozen bedrijf airco op inhoud te integreren in gebouwbeheersystemen zoals KNX , BACnet en MODbus.

Al onze woning bedrijf airconditioners gekozen op inhoud en mobiel airconditioners zijn warmtepompen en uitgevoerd met inverter technologie en kunnen naast koelen ook verwarmen. Al onze bedrijf airco`s zijn op inhoud gekozen en  zijn van gerenommeerde merken zoals LG, Mitsubishi, Daikin, Toshiba, Panasonic en Midea en zijn voorzien van de juiste garantie voorwaarden.
Alle prijzen in onze ACAirco shop zijn inclusief BTW en gelden voor Nederland en Belgie