Airconditioning

Airconditioning is uit ons dagelijkse leven niet meer weg te denken. Nu airconditioning in vele auto’s en kantoren wordt toegepast, merken we pas hoeveel invloed de temperatuur van ruimtes heeft op ons gevoel van welzijn. Die temperatuur is mede bepalend voor de prestaties die we leveren. Door een verbetering van de isolatie, het toepassen van meer glas en een beperkte ventilatie, kan de zon de temperatuur van gebouwen flink opdrijven. Niet alleen zonlicht brengt warmte binnen, ook mensen, lampen, printers, en computers kunnen een ruimte aanzienlijk verwarmen.Kijk en dan komt Eltechno om de hoek kijken. Als gespecialiseerd bedrijf brengen wij met onze kwaliteitsairconditioning de temperatuur en luchtvochtigheid naar een niveau waarbij ieder zich prettig voelt.

Airconditioning wordt dus niet alleen toegepast om te koelen, maar kan de lucht ook ontvochtigen en is in staat om de ruimte te verwarmen. En niet geheel onbelangrijk: uitgevoerd met een inverter kan tot 44% worden bespaard op de energiekosten. Kortom, bent u op zoek naar een prettig binnenklimaat dan bent u bij Eltechno aan het juiste adres. Eltechno verkoopt, installaeer en onderhoud airco systemen voor particulieren en bedrijven.  Bekijk hieronder ons aanbod en zie wat uw airco kost.

.

 

 

Airco mogelijkheden

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Loop gerust eens binnen in onze showroom. Dan hoort en ziet u dat u ook met een klein budget al een kwaliteitsairconditioning heeft. Dat airco tegenwoordig niet meer van die grote en oerlelijke witte bakken meer zijn, maar zelfs best gezien mogen worden. En misschien nog wel veel belangrijker: airconditioning gaat – in tegenstelling tot het energieverslindende karakter van ‘vroeger’ – tegenwoordig meer als groene installatie door het leven. Het rendement van dergelijke installaties kan zelfs oplopen tot meer dan 400%!